Αποσυμπιεστής ανεμιστήρων
20 € (καθαρή αξία )

25 € περιλαμβάνεται φόρος.

με ΦΠΑ
Z18

Αποσυμπιεστής ανεμιστήρων

20 € (καθαρή αξία )

25 € περιλαμβάνεται φόρος.

με ΦΠΑ
Z18
Ο αποσυμπιεστής ανεμιστήρων είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε χρήστη φουσκωτών παιχνιδιών. Συμβατός με μοντέλα από 1200 έως 2400W, αυτός ο αποσυμπιεστής επιτρέπει τη γρήγορη εκκένωση αέρα από το παιχνίδι. Εύκολη τοποθέτηση και αποτελεσματική λειτουργία, ο αποσυμπιεστής είναι το κλειδί για γρήγορη και αποτελεσματική εκκένωση.
help_outline Το προϊόν είναι διαθέσιμο. Δωρεάν αποστολή από 1.500 ευρώ. Η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς εντός 7 εργάσιμων ημερών.

Μπορείς όπως επίσης

Τι μας ξεχωρίζει;

Εγγύηση

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που πουλάμε καλύπτονται από δύο χρόνια εγγύηση. Περισσότερες λεπτομέρειες στους όρους εγγύησης

Υλικό

Για την παραγωγή φουσκωτών, χρησιμοποιούμε στερεά υλικά: TPU ή PVC, που χαρακτηρίζονται από αντοχή σε σχίσιμο άνω του μέσου όρου και σχετικά χαμηλό βάρος.

Τεκμηρίωση

Όλες οι συσκευές που υπόκεινται στα πρότυπα PN-EN 14960 και PN-EN ISO 25649-6 διαθέτουν τεχνικό πιστοποιητικό (πιστοποιητικό) και τεχνική και επιχειρησιακή τεκμηρίωση.

Φυσητήρες

Παραδίδουμε κάθε συσκευή που απαιτεί συνεχή παροχή αέρα με ένα σετ απαραίτητων φυσητήρων.

Συμβουλευτική

Αναρωτιέστε ποια παιχνίδια θα είναι καλύτερα για την επιχείρησή σας; Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία μιας επιχείρησης που βασίζεται στα προϊόντα μας; Μη διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Σέρβις

Αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε εάν ο εξοπλισμός σας χαλάσει και δεν μπορείτε να τονεπισκευάσετε μόνοι σας; Μην ανησυχείς! Μπορούμε να επισκευάσουμε το φουσκωτό σας στην Αθήνα.

Ποιότητα

Γνωρίζουμε τις συσκευές μας όχι μόνο από την πλευρά του κατασκευαστή, αλλά και από την πλευρά του χρήστη. Χάρη σε αυτό, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα που λειτουργεί στην πράξη.

Κερδοφορία

Τα παιχνίδια μας έχουν σκοπό να αποφέρουν κέρδη πρωτίστως σε εσάς! Επιλέγουμε προσεκτικά προϊόντα με μεγάλες επενδυτικές δυνατότητες που ενοικιάζονται στην ελληνική αγορά.