Πύργος ναυαγοσώστη - Φουσκωτά υδάτινα πάρκα
3.260,00 € (καθαρή αξία )

4.009,80 € περιλαμβάνεται φόρος.

με ΦΠΑ
PW43
  • Na zamówienie

Πύργος ναυαγοσώστη - Φουσκωτά υδάτινα πάρκα

3.260,00 € (καθαρή αξία )

4.009,80 € περιλαμβάνεται φόρος.

με ΦΠΑ
PW43
Πύργος ναυαγοσώστη - ιδανικός για τοποθέτηση σε φουσκωτό υδάτινο πάρκο. Η αντλία δεν περιλαμβάνεται.
help_outline Αναμονή για παράδοση ή διαθέσιμο προϊόν κατόπιν παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα.
help_outlineΖητήστε το προϊόν
Πύργος ναυαγοσώστη - Φουσκωτά υδάτινα πάρκα

Πύργος ναυαγοσώστη - Φουσκωτά υδάτινα πάρκα

Πύργος ναυαγοσώστη - ιδανικός για τοποθέτηση σε φουσκωτό υδάτινο πάρκο. Η αντλία δεν περιλαμβάνεται.

Αποδέχομαι όρων rules  

Πρότυπο ασφαλείας
ISO 25649-6:2017
Εγγύηση (έτη)
2
Υλικό
PVC 0,9 mm
Μέγιστος αριθμός συμμετεχόντων
1
Απαιτούμενο βάθος
1,8 m

μαζί θα πάρεις:

Εγγύηση 2 ετών προστατευτικό κάλυμμα πιστοποιητικό δωρεάν εκπαίδευση

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ

Οι φουσκωτοί δίαυλοι είναι μαλακές και πολύχρωμες κατασκευές που επιπλέουν στην επιφάνεια του νερού. Χάρη στη μεγάλη αντοχή τους, τα φουσκωτά fairways μπορούν σίγουρα να χρησιμοποιηθούν για αγώνες. Τα φουσκωτά είναι από τα πιο δημοφιλή εποχιακά αξιοθέατα για παιδιά, εφήβους και ενήλικες. Οι διογκώσιμες πίστες εμποδίων μπορούν να αποτελέσουν αναπόσπαστο μέρος της ατραξιόν κατά τη διάρκεια ειδικών εκδηλώσεων σε λιμνοθάλασσα, πισίνα, λίμνη ή τεχνητό υδάτινο σώμα κατά τη διάρκεια μαζικών εκδηλώσεων, εταιρικών εκδηλώσεων και υπαίθριων πάρτι. Για όλους εκείνους που αγαπούν τα θαλάσσια σπορ, οι φουσκωτοί δίαυλοι αποτελούν αναμφισβήτητα την ιδανική ατραξιόν. Το πλεονέκτημα των φουσκωτών δίαυλων είναι η λειτουργικότητα και η επεκτασιμότητά τους. Κάθε νέα σεζόν είναι μια ευκαιρία να επεκτείνετε την ατραξιόν με νέα στοιχεία. Τα παιδιά θα αγαπήσουν ώρες διασκέδασης χρησιμοποιώντας τα φουσκωτά fairways όλο το καλοκαίρι.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Οι διογκώσιμες υδάτινες διαδρομές είναι μια συγκλονιστική προσθήκη στα σύνθετα υδάτινα πάρκα. Μπορείτε εύκολα να συνθέσετε τη δική σας φουσκωτή υδάτινη διαδρομή, κάνοντας την ατραξιόν σας ακόμη πιο ενδιαφέρουσα. Χρησιμοποιήστε συνδέσμους, εμπόδια και προεξέχοντες φουσκωτούς στύλους κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Δημιουργήστε ομάδες και οργανώστε ανταγωνισμό μεταξύ όλων των συμμετεχόντων στη διασκέδαση. Οι φουσκωτοί δίαυλοι μπορούν να συνδυαστούν για να σχηματίσουν μεγαλύτερα συγκροτήματα και μπορούν να επεκταθούν με πρόσθετα, άλλα εξίσου ενδιαφέροντα αξεσουάρ. Ταιριάζουν τέλεια με μαξιλάρια άλματος, τοίχους αναρρίχησης ή ένα άλσος πιθήκων. Οι διογκώσιμες πίστες εμποδίων φέρνουν πολλή διασκέδαση και θετική ενέργεια στη διασκέδαση φίλων και γνωστών. Οι φουσκωτές πίστες εμποδίων θα ικανοποιήσουν πλήρως τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών συμμετεχόντων στην καλοκαιρινή διασκέδαση.

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ

Όπως συμβαίνει με όλα τα φουσκωτά μας αξιοθέατα, το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, στην προκειμένη περίπτωση από PVC νέας γενιάς με υψηλή αντοχή στο σχίσιμο. Αυτό το Πύργος ναυαγοσώστη - Φουσκωτά υδάτινα πάρκα πληροί το πρότυπο ασφαλείας ISO 25649-6 και, όπως τα περισσότερα από τα αξιοθέατά μας, το φουσκωτό συνοδεύεται από διετή εγγύηση. Στην GangarU, φροντίζουμε να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερα στο κεφάλι σας - παρέχουμε ένα πλήρες σετ αξεσουάρ που απαιτούνται για τη σύνδεση των ατραξιόν μεταξύ τους (σχοινιά) στη συσκευασία με το φουσκωτό. Το φουσκωτό έχει ελεγχθεί ως προς την ασφάλεια από ανεξάρτητο αξιολογητή.

Μπορείς όπως επίσης

Τι μας ξεχωρίζει;

Εγγύηση

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που πουλάμε καλύπτονται από δύο χρόνια εγγύηση. Περισσότερες λεπτομέρειες στους όρους εγγύησης

Υλικό

Για την παραγωγή φουσκωτών, χρησιμοποιούμε στερεά υλικά: TPU ή PVC, που χαρακτηρίζονται από αντοχή σε σχίσιμο άνω του μέσου όρου και σχετικά χαμηλό βάρος.

Τεκμηρίωση

Όλες οι συσκευές που υπόκεινται στα πρότυπα PN-EN 14960 και PN-EN ISO 25649-6 διαθέτουν τεχνικό πιστοποιητικό (πιστοποιητικό) και τεχνική και επιχειρησιακή τεκμηρίωση.

Φυσητήρες

Παραδίδουμε κάθε συσκευή που απαιτεί συνεχή παροχή αέρα με ένα σετ απαραίτητων φυσητήρων.

Συμβουλευτική

Αναρωτιέστε ποια παιχνίδια θα είναι καλύτερα για την επιχείρησή σας; Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία μιας επιχείρησης που βασίζεται στα προϊόντα μας; Μη διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Σέρβις

Αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε εάν ο εξοπλισμός σας χαλάσει και δεν μπορείτε να τονεπισκευάσετε μόνοι σας; Μην ανησυχείς! Μπορούμε να επισκευάσουμε το φουσκωτό σας στην Αθήνα.

Ποιότητα

Γνωρίζουμε τις συσκευές μας όχι μόνο από την πλευρά του κατασκευαστή, αλλά και από την πλευρά του χρήστη. Χάρη σε αυτό, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα που λειτουργεί στην πράξη.

Κερδοφορία

Τα παιχνίδια μας έχουν σκοπό να αποφέρουν κέρδη πρωτίστως σε εσάς! Επιλέγουμε προσεκτικά προϊόντα με μεγάλες επενδυτικές δυνατότητες που ενοικιάζονται στην ελληνική αγορά.