Πίστα Skimboard- 20 m
2.110 € (καθαρή αξία )

2.616 € περιλαμβάνεται φόρος.

με ΦΠΑ
SKIM5
  • Na zamówienie
Πίστα Skimboard- 20 m  - 1
Πίστα Skimboard- 20 m  - 2
Πίστα Skimboard- 20 m  - 3

Πίστα Skimboard- 20 m

2.110 € (καθαρή αξία )

2.616 € περιλαμβάνεται φόρος.

με ΦΠΑ
SKIM5
Η σχεδιασμένη πίστα συγκεκριμένου μήκους είναι επενδεδυμένη με ένα υλικό που διατηρεί την επιφάνεια του νερού σε μια συγκεκριμένη περιοχή, έτσι ώστε η τσουλήθρα να είναι μεγάλη και ακριβής. Επιπλέον, η φουσκωτή πίστα skimboard διαθέτει βύσματα για την απελευθέρωση του νερού και λαβές για την πιθανή μετακίνηση της ατραξιόν. Η ατραξιόν δεν συνοδεύεται από αντλία. Αυτή πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.
help_outline Αναμονή για παράδοση ή διαθέσιμο προϊόν κατόπιν παραγγελίας. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ελέγξετε τη διαθεσιμότητα.
help_outlineΖητήστε το προϊόν
Πίστα Skimboard- 20 m

Πίστα Skimboard- 20 m

Η σχεδιασμένη πίστα συγκεκριμένου μήκους είναι επενδεδυμένη με ένα υλικό που διατηρεί την επιφάνεια του νερού σε μια συγκεκριμένη περιοχή, έτσι ώστε η τσουλήθρα να είναι μεγάλη και ακριβής. Επιπλέον, η φουσκωτή πίστα skimboard διαθέτει βύσματα για την απελευθέρωση του νερού και λαβές για την πιθανή μετακίνηση της ατραξιόν. Η ατραξιόν δεν συνοδεύεται από αντλία. Αυτή πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

Αποδέχομαι όρωνrules  

Υλικό νέας γενιάς
PVC 0,9 mm
Βάρος
+/- 120 kg
Εγγύηση (έτη)
1
Διάσταση (μήκος x πλάτος x ύψος)
20 m x 3 m x 0,3 m
μέγεθος συσκευασίας
+/- 1,4 m x 0,5 m

μαζί θα πάρεις:

Εγγύηση 1 έτους προστατευτικό κάλυμμα Τεχνική Τεκμηρίωση δωρεάν εκπαίδευση

ΛΑ ΚΟΓΚΟ

Το Πίστα Skimboard- 20 m είναι πόλος έλξης για τους λάτρεις της αδρεναλίνης. Η πίστα skimboard είναι σχεδιασμένη για επίδειξη και γρήγορο γλίστρημα στην επιφάνεια του νερού χρησιμοποιώντας μια ειδικά προσαρμοσμένη σανίδα skimboard. Γρήγορη εκκίνηση, άλμα και η διασκέδαση είναι εγγυημένη! Αυτή η ατραξιόν είναι σίγουρα για όλους εκείνους που νιώθουν το πνεύμα της περιπέτειας και απολαμβάνουν τον θετικό ανταγωνισμό. Σχηματίστε ομάδες και συναγωνιστείτε στη μεγαλύτερη διάρκεια γλίστρησης στην πίστα skimboard. Μπορείτε να απονέμετε ο ένας στον άλλον πόντους για επιπλέον ακροβατικά και διατήρηση της ισορροπίας σας. Οι πίστες skimboard διατίθενται σε διαφορετικά μήκη, ώστε να εξασφαλίσετε στους συμμετέχοντες μια αξέχαστη εμπειρία διασκέδασης στην πίστα skimboard.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Αν ψάχνετε για μια ατραξιόν που θα φέρει πολλή διασκέδαση και μεγάλη ψυχαγωγία στην εκδήλωσή σας, το υπαίθριο πάρτι, την εταιρική συγκέντρωση ή το πάρτι γενεθλίων σας, η πίστα skimboard είναι ιδανική. Πάρτε ένα run-up, ρίξτε το skimboard σας μπροστά σας και γλιστρήστε στο φύλλο νερού για όσο περισσότερο μπορείτε. Στην Gangaru, παρέχουμε τη δυνατότητα να κάνετε τη διασκέδαση ακόμα πιο ενδιαφέρουσα συνδυάζοντας την πίστα με άλλα διαθέσιμα φουσκωτά νερού. Η πίστα skimboard αυξάνει τη δημοτικότητά της και μπορεί να αποτελέσει μια συγκλονιστική προσθήκη στα ήδη προετοιμασμένα υδάτινα αξιοθέατα. Ταιριάζει απόλυτα με τις πισίνες νερού. Η πίστα σε συνδυασμό με μπάλες νερού και κύλινδροι νερού εγγυάται ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια των ζεστών ημερών. Παρέχετε στους πελάτες σας τη δύναμη των υδάτινων διασκεδαστικών αξιοθέατων. Σίγουρα, η πίστα skimbaord μπορεί να χρησιμεύσει ως ένα από τα αξέχαστα αθλητικά αξιοθέατα κατά τη διάρκεια εποχιακών υπαίθριων εκδηλώσεων με την οικογένεια, τους φίλους και τους γνωστούς.

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ

Όπως όλα τα φουσκωτά αξιοθέατά μας, το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, στην προκειμένη περίπτωση από PVC νέας γενιάς με υψηλή αντοχή στο σχίσιμο. Η πίστα για το skimboard έχει μήκος 20 m x 3 m x 0,3 m ύψη . Συμμορφώνεται με τον νόμο περί γενικής ασφάλειας προϊόντων. Συνιστούμε τη χρήση αντλίας PK-501 για το φουσκωτό, η αντλία δεν περιλαμβάνεται. Το φουσκωτό συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους. Στην Gangar, φροντίζουμε να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερα στο πιάτο σας - παρέχουμε ένα πλήρες σετ αξεσουάρ που απαιτούνται για τη σύνδεση της ατραξιόν (σχοινιά, μανταλάκια) στη συσκευασία με το φουσκωτό. Το φουσκωτό έχει ελεγχθεί για την ασφάλεια του από ανεξάρτητο αξιολογητή.

Μπορείς όπως επίσης

Τι μας ξεχωρίζει;

Εγγύηση

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που πουλάμε καλύπτονται από δύο χρόνια εγγύηση. Περισσότερες λεπτομέρειες στους όρους εγγύησης

Υλικό

Για την παραγωγή φουσκωτών, χρησιμοποιούμε στερεά υλικά: TPU ή PVC, που χαρακτηρίζονται από αντοχή σε σχίσιμο άνω του μέσου όρου και σχετικά χαμηλό βάρος.

Τεκμηρίωση

Όλες οι συσκευές που υπόκεινται στα πρότυπα PN-EN 14960 και PN-EN ISO 25649-6 διαθέτουν τεχνικό πιστοποιητικό (πιστοποιητικό) και τεχνική και επιχειρησιακή τεκμηρίωση.

Φυσητήρες

Παραδίδουμε κάθε συσκευή που απαιτεί συνεχή παροχή αέρα με ένα σετ απαραίτητων φυσητήρων.

Συμβουλευτική

Αναρωτιέστε ποια παιχνίδια θα είναι καλύτερα για την επιχείρησή σας; Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία μιας επιχείρησης που βασίζεται στα προϊόντα μας; Μη διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Σέρβις

Αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε εάν ο εξοπλισμός σας χαλάσει και δεν μπορείτε να τονεπισκευάσετε μόνοι σας; Μην ανησυχείς! Μπορούμε να επισκευάσουμε το φουσκωτό σας στην Αθήνα.

Ποιότητα

Γνωρίζουμε τις συσκευές μας όχι μόνο από την πλευρά του κατασκευαστή, αλλά και από την πλευρά του χρήστη. Χάρη σε αυτό, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα που λειτουργεί στην πράξη.

Κερδοφορία

Τα παιχνίδια μας έχουν σκοπό να αποφέρουν κέρδη πρωτίστως σε εσάς! Επιλέγουμε προσεκτικά προϊόντα με μεγάλες επενδυτικές δυνατότητες που ενοικιάζονται στην ελληνική αγορά.