Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m
332 € (καθαρή αξία )
321 € (καθαρή αξία )

398 € περιλαμβάνεται φόρος.

με ΦΠΑ
B2
  • Έκπτωση-11 €
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 1
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 2
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 3
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 4
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 5
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 6
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 7
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 8
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 9
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 10
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 11
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 12
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 13
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 14
Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m  - 15

Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m

332 € (καθαρή αξία )
321 € (καθαρή αξία )

398 € περιλαμβάνεται φόρος.

με ΦΠΑ
B2

Η μπάλα Ποδόσφαιρο φούσκας με ελατήριο. Το πιο ανθεκτικό μοντέλο της αγοράς, ή όπως λένε οι πελάτες μας: "Mercedes μεταξύ των μπαλών Μπάλες προφυλακτήρα ". Η αντλία PK-501 δεν περιλαμβάνεται. Πρέπει να αγοραστεί ξεχωριστά.

help_outline Το προϊόν είναι διαθέσιμο. Δωρεάν αποστολή από 1.500 ευρώ. Η παραγγελία θα φτάσει σε εσάς εντός 7 εργάσιμων ημερών.

μαζί θα πάρεις:

Εγγύηση 1 έτους προστατευτικό κάλυμμα δωρεάν εκπαίδευση

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ

Η φουσκωτή μπάλα Bumper Ball εγγυάται ασφαλή ψυχαγωγία στο υψηλότερο επίπεδο. Η ατραξιόν έχει δημιουργηθεί για όλους εκείνους που αγαπούν τα ομαδικά παιχνίδια και τη μεγάλη διασκέδαση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις φουσκωτές μπάλες Bumper Ball σε υπαίθριες εκδηλώσεις. Οι φουσκωτές μπάλες Bumper Balls είναι επίσης ιδανικές για εσωτερικές αθλητικές αίθουσες. Η φουσκωτή μπάλα Bumper Ball είναι μεγάλη, ώστε να μπορείτε να μπείτε μέσα σε αυτήν. Στο εσωτερικό της υπάρχει ρυθμιζόμενος ιμάντας για να διασφαλίζεται η ασφαλής χρήση. Χάρη σε αυτή τη λύση, κάθε συμμετέχων μπορεί να διασκεδάσει στη φουσκωτή μπάλα Bumper Ball παρά τη διαφορά ύψους. Μπορείτε να τρέξετε, να συγκρουστείτε με άλλους παίκτες σε διαγωνισμούς, ενώ μπορείτε να περάσετε υπέροχα. Αν ψάχνετε έναν τρόπο να περάσετε χρόνο με τους φίλους ή την οικογένειά σας, οι φουσκωτές μπάλες Bumper Ball είναι ιδανικές γι' αυτό. Bubble football, bubble soccer ή Bumper Ball, αυτά είναι εναλλάξιμα ονόματα που χρησιμοποιούνται για αυτό το προϊόν. Αυτό που είναι σίγουρα αναντικατάστατο είναι το γεγονός ότι η ομαδική διασκέδαση στις φουσκωτές μπάλες Bumper Balls θα προσφέρει χαρά και άφθονη διασκέδαση για τις επόμενες ώρες σε όλους όσους συμμετέχουν στο πάρτι.

ΠΩΣ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ

Η μπάλα Bumper Ball είναι μια φουσκωτή μπάλα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για παιχνίδια που διοργανώνονται στο γρασίδι, σε γήπεδο ή σε κλειστή αίθουσα. Πώς διασκεδάζετε χρησιμοποιώντας τη φουσκωτή μπάλα Bumper Ball; Σας προτείνουμε ιδιαίτερα το Bubble Football, ένα διαφορετικό είδος παιχνιδιού ποδοσφαίρου. Μας περιορίζει μόνο η φαντασία μας, υπάρχουν πολλές ακόμη επιλογές: Bubble Bowling (μια παραλλαγή του ανθρώπινου μπόουλινγκ), Bubble Sumo (ένα παιχνίδι ώθησης), Bubble Rugby, Last Bubble Man Standing και πολλά άλλα. Φουσκωτές μπάλες προφυλακτήρα κατασκευασμένες από υλικό υψηλής ποιότητας. Οι ιμάντες που χρησιμοποιούνται σταθεροποιούν τη στάση του σώματος. Οι φουσκωτές μπάλες προφυλακτήρα σας προστατεύουν από την τυχαία σύγκρουση με άλλον παίκτη. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για μώλωπες ή εκδορές. Το υλικό που χρησιμοποιείται στις φουσκωτές μπάλες Bumper Ball είναι ανθεκτικό στις συγκρούσεις με άλλους.

ΣΧΕΤΙΚΆ ΜΕ ΑΥΤΌ ΤΟ ΠΡΟΪΌΝ

Όπως συμβαίνει με όλα τα φουσκωτά μας αξιοθέατα, το προϊόν είναι κατασκευασμένο από υλικά υψηλής ποιότητας, στην προκειμένη περίπτωση από TPU υψηλής αντοχής σε εφελκυσμό. Το Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m συμμορφώνεται με τον νόμο περί γενικής ασφάλειας προϊόντων. Το Μπάλα προφυλακτήρα TPU premium - φουσκωτή μπάλα 1,55 m συνοδεύεται από εγγύηση ενός έτους. Στην Gangar, φροντίζουμε να έχετε όσο το δυνατόν λιγότερα να ανησυχείτε - παρέχουμε ένα επιπλέον σετ μπαλωμάτων στη συσκευασία με τη φουσκωτή μπάλα Bumper Ball. Η ατραξιόν έχει ελεγχθεί ως προς την ασφάλεια από ανεξάρτητο αξιολογητή.

Μπορείς όπως επίσης

Τι μας ξεχωρίζει;

Εγγύηση

Τα περισσότερα από τα προϊόντα που πουλάμε καλύπτονται από δύο χρόνια εγγύηση. Περισσότερες λεπτομέρειες στους όρους εγγύησης

Υλικό

Για την παραγωγή φουσκωτών, χρησιμοποιούμε στερεά υλικά: TPU ή PVC, που χαρακτηρίζονται από αντοχή σε σχίσιμο άνω του μέσου όρου και σχετικά χαμηλό βάρος.

Τεκμηρίωση

Όλες οι συσκευές που υπόκεινται στα πρότυπα PN-EN 14960 και PN-EN ISO 25649-6 διαθέτουν τεχνικό πιστοποιητικό (πιστοποιητικό) και τεχνική και επιχειρησιακή τεκμηρίωση.

Φυσητήρες

Παραδίδουμε κάθε συσκευή που απαιτεί συνεχή παροχή αέρα με ένα σετ απαραίτητων φυσητήρων.

Συμβουλευτική

Αναρωτιέστε ποια παιχνίδια θα είναι καλύτερα για την επιχείρησή σας; Έχετε ερωτήσεις σχετικά με τη λειτουργία μιας επιχείρησης που βασίζεται στα προϊόντα μας; Μη διστάσετε! Επικοινωνήστε μαζί μας, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.

Σέρβις

Αναρωτιέστε τι μπορείτε να κάνετε εάν ο εξοπλισμός σας χαλάσει και δεν μπορείτε να τονεπισκευάσετε μόνοι σας; Μην ανησυχείς! Μπορούμε να επισκευάσουμε το φουσκωτό σας στην Αθήνα.

Ποιότητα

Γνωρίζουμε τις συσκευές μας όχι μόνο από την πλευρά του κατασκευαστή, αλλά και από την πλευρά του χρήστη. Χάρη σε αυτό, είμαστε σε θέση να παρέχουμε την καλύτερη ποιότητα που λειτουργεί στην πράξη.

Κερδοφορία

Τα παιχνίδια μας έχουν σκοπό να αποφέρουν κέρδη πρωτίστως σε εσάς! Επιλέγουμε προσεκτικά προϊόντα με μεγάλες επενδυτικές δυνατότητες που ενοικιάζονται στην ελληνική αγορά.